Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 06.09.24
Уряд Нової Зеландії пропонує зміни у режимі AML
Уряд Нової Зеландії нещодавно випустив документ із пропозиціями щодо внесення суттєвих змін до режиму боротьби з відмиванням грошей (AML), спираючись на рекомендації Міністерства юстиції, подані у звіті 2022 року. Ці пропозиції спрямовані на подальше посилення контролю за фінансовими операціями, дотримуючись міжнародних стандартів.
Читати
Світ | 05.09.24
Україна та Чорногорія завершили другий раунд переговорів щодо угоди про подвійне оподаткування
28 серпня 2024 року офіційні делегації України та Чорногорії завершили другий раунд переговорів щодо угоди про подоходний податок. Переговори закінчилися парафуванням (попереднім підписанням) тексту угоди, яка має на меті уникнути подвійного оподаткування між двома країнами.
Світ | 03.09.24
Revolut запускає віртуальну криптокартку у Британії
Фінтех-компанія Revolut продовжує розширювати спектр своїх послуг, пропонуючи клієнтам у Сполученому Королівстві новий спосіб оплати за допомогою криптовалют. Відтепер мешканці цієї країни можуть скористатися віртуальною криптокарткою, яка дозволяє оплачувати будь-які товари та послуги, використовуючи понад 180 різних цифрових активів.
Світ | 30.08.24
Країни-лідери для криптовалютних інвесторів: рейтинг 2024
Представлений новий рейтинг країн, найбільш привабливих для криптовалютних інвесторів, складений New World Wealth та Henley & Partners. До цього рейтингу увійшли 23 країни, які демонструють найсприятливіші умови для власників криптовалют.
Кіпр | 27.08.24
Кіпр планує підвищити ставку корпоративного податку для транснаціональних корпорацій
Міністерство фінансів Республіки Кіпр розробило законопроєкт, що передбачає підвищення ставки корпоративного податку для транснаціональних корпорацій з 12,5% до 15%.
Світ | 21.08.24
Кайманові острови змінюють режим прозорості бенефіціарної власності
У серпні 2024 року уряд Кайманових островів оголосив про введення в дію нового Закону про прозорість бенефіціарної власності 2023 року та супутніх Правил 2024 року. Нове законодавство, яке почало діяти з 31 липня, значно посилює існуючий режим бенефіціарної власності, спрямований на боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму.
Світ | 26.07.24
Revolut отримав банківську ліцензію у Великій Британії
Британський фінтех-стартап Revolut зробив важливий крок у своєму розвитку, отримавши банківську ліцензію з обмеженнями Управління пруденційного регулювання Великобританії (PRA). Ця подія знаменує собою завершення трирічного очікування та відкриває нові можливості для компанії на рідному ринку.
1 2
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Компанія в Грузії
6500€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити