Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 11.10.24
Антигуа і Барбуда вилучено зі чорного списку ЄС
Рада ЄС переглянула списки юрисдикцій, які не співпрацюють в податкових питаннях. Так, на жовтневому засіданні було прийнято рішення вилучити Антигуа і Барбуду зі списку юрисдикцій, які не співпрацюють у податкових питаннях.
Читати
Світ | 21.08.24
Кайманові острови змінюють режим прозорості бенефіціарної власності
У серпні 2024 року уряд Кайманових островів оголосив про введення в дію нового Закону про прозорість бенефіціарної власності 2023 року та супутніх Правил 2024 року. Нове законодавство, яке почало діяти з 31 липня, значно посилює існуючий режим бенефіціарної власності, спрямований на боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму.
Кюрасао | 13.06.24
Кюрасао запроваджує новий реєстр кінцевих бенефіціарних власників
В Офіційному віснику Кюрасао було опубліковано Національний указ про реєстрацію кінцевих бенефіціарних власників (UBO). Цей указ набув чинності 8 червня 2024 року і передбачає створення реєстру UBO, яким керуватиме Торгово-промислова палата.
Світ | 26.02.24
ФАТФ оновила «сірий список» юрисдикцій – 2024
На пленарному засіданні FATF, що відбулося з 21 по 23 лютого 2024 року, прийнято рішення, яке відображає важливі зміни в сфері міжнародного фінансового моніторингу.
Світ | 20.02.24
Багами, Беліз, Сейшели та острови Теркс і Кайкос виключені із сірого списку ЄС
На своєму лютневому засіданні Рада ЄС виключила Багами, Беліз, Сейшели та острови Теркс і Кайкос зі списку юрисдикцій, які не співпрацюють із ЄС з метою оподаткування. Це рішення було ухвалено після того, як ці юрисдикції внесли необхідні зміни до своєї правової бази для вирішення проблем, виявлених ЄС.
Світ | 19.12.23
Британські заморські території відмовляються від публічних реєстрів бенефіціарів
Заморські території Гернсі, острів Мен та Джерсі оголосили, що вони не будуть надавати публічний доступ до реєстрів бенефіціарної власності компаній. Це рішення прийнято після подібної заяви Британських Віргінських островів, викликаної рішенням Суду Європейського союзу, яке визнало необмежений публічний доступ до цих реєстрів порушенням права на приватне життя.
Світ | 18.10.23
ЄС вніс зміни у список країн, які не співпрацюють в питаннях оподаткування
17 жовтня Рада ЄС прийняла рішення змінити список країн, які не взаємодіють із ЄС у справах оподаткування. До списку були додані Антигуа і Барбуда, Беліз і Сейшельські острови, а також вилучено Британські Віргінські острови, Коста-Ріка та Маршаллові острови.
1 2
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія в Англії
від 950€
Компанія в Грузії
6500€
Рахунок в Австрії
від 1200€
Компанія в Естонії
2200€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити