Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 28.06.24
FATF виключила Туреччину та Ямайку зі свого «сірого списку»
На пленарному засіданні Всесвітньої організації по боротьбі з фінансовими злочинами (FATF), що пройшло в Сінгапурі з 26 по 28 червня 2024 року, було прийнято рішення про виключення Туреччини та Ямайки з «сірого списку» юрисдикцій, що знаходяться під посиленим наглядом. Водночас до списку були додані нові країни — Монако та Венесуела.
Читати
Світ | 31.05.24
Туреччина залишить список ФАТФ
Туреччина знаходиться на порозі виключення із "сірого списку" Групи розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF). Це рішення може стати значним стимулом для економіки країни, однією з найбільших на Близькому Сході, після посилення зусиль щодо припинення незаконних грошових потоків.
Світ | 26.02.24
ФАТФ оновила «сірий список» юрисдикцій – 2024
На пленарному засіданні FATF, що відбулося з 21 по 23 лютого 2024 року, прийнято рішення, яке відображає важливі зміни в сфері міжнародного фінансового моніторингу.
Світ | 08.12.23
Чорногорія на межі потрапляння до «сірого списку» ФАТФ
В середині грудня цього року в Страсбурзі відбудеться засідання щодо включення Чорногорії до "сірого списку" Групи розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF). Якщо таке рішення буде ухвалено, країна опиниться в компанії інших країн, таких як Сирія, Ємен, Малі, Нігерія чи Буркіна-Фасо, і підпаде під посилений нагляд від FATF. Таким чином це буде вже друга країна ЄС у списку ФАТФ.
Світ | 01.11.23
Оновлено сірий список ФАТФ 2023
ФАТФ оновив список країн під посиленим моніторингом, додавши Болгарію та виключивши зі списку Албанію, Кайманові острови, Йорданію та Панаму після успішних візитів та значного прогресу у боротьбі з фінансовими злочинами.
Світ | 28.06.23
«Сірий список» FATF: оновлення 2023
FATF провела засідання, на якому оновила сірий список країн, які потребують посиленого контролю. Так, список поповнився такими юрисдикціями як Хорватія, Камерун та В'єтнам.
Компанія в Англії
від 950€
Рахунок у Швейцарії
від 1000€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Рахунок у Латвії
від 1000€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити