Послуги
UA
ENRU

Кюрасао запроваджує новий реєстр кінцевих бенефіціарних власників

В Офіційному віснику Кюрасао було опубліковано Національний указ про реєстрацію кінцевих бенефіціарних власників (UBO). Цей указ набув чинності 8 червня 2024 року і передбачає створення реєстру UBO, яким керуватиме Торгово-промислова палата.

Вимога щодо реєстрації інформації про UBO поширюється на всі юридичні особи, компанії та трасти. Відтепер ці організації зобов'язані реєструвати інформацію про своїх кінцевих бенефіціарних власників протягом двох тижнів після їх створення. У разі будь-яких змін в інформації про UBO, необхідно повідомити про це протягом двох тижнів після відповідної зміни.

Указ також містить перехідні положення. Організації, які вже зареєстровані в комерційному реєстрі станом на 8 червня 2024 року, повинні зареєструвати первинну інформацію про своїх кінцевих бенефіціарних власників у реєстрі UBO протягом шести місяців з 1 липня 2024 року. Копії деяких інших необхідних документів повинні бути зареєстровані протягом дванадцяти місяців.

Запровадження цього реєстру є важливим кроком для забезпечення прозорості та боротьби з фінансовими злочинами, зокрема відмиванням грошей та ухиленням від сплати податків. Реєстр UBO стане важливим інструментом для підвищення рівня довіри до ділового середовища Кюрасао.

Кюрасао | 13.06.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 5/5. Кількість оцінок: 1
Попередня Найпопулярніші юрисдикції для мільйонерів у 2024 році
За даними Henley Private Wealth Migration Report 2024, випущеного інвестиційними експертами Henley and Partners, ОАЕ є найкращим місцем для мільйонерів
Наступна США - беззаперечний лідер у глобальному рейтингу стартап-екосистем за 2024 рік
Сполучені Штати Америки зберігають свою домінуючу позицію в глобальному рейтингу стартап-екосистем, посідаючи перше місце у Global Startup Ecosystem Index 2024.
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія в Естонії
2200€
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити