Послуги
UA
ENRU

Revolut отримав банківську ліцензію у Великій Британії

Британський фінтех-стартап Revolut зробив важливий крок у своєму розвитку, отримавши банківську ліцензію з обмеженнями Управління пруденційного регулювання Великобританії (PRA). Ця подія знаменує собою завершення трирічного очікування та відкриває нові можливості для компанії на рідному ринку.

Тепер Revolut має розвивати банківську інфраструктуру та операції у Великій Британії перед офіційним запуском. Отримання ліцензії дозволить компанії приймати депозити клієнтів, а також пропонувати такі продукти, як кредити та кредитні картки.

Revolut вперше подала заявку на отримання банківської ліцензії у 2021 році, але процес затягнувся на три роки через низку причин. Однією із ключових проблем була структура акцій компанії, яка не відповідала вимогам PRA. Регулятори вимагали, щоб Revolut об'єднала свої шість класів акцій у звичайні акції, що стало можливим завдяки реструктуризації власності за участю великого японського технологічного інвестора SoftBank. Отримання ліцензії стало можливим також завдяки поліпшенню фінансових показників компанії.

Генеральний директор Revolut у Великобританії Франческа Карлезі наголосила на важливості цієї події як для компанії, так і для її клієнтів: «Це значний крок уперед для Revolut та для наших клієнтів. Бути банком у Великій Британії — це величезна відповідальність, і ми невпинно працюватимемо над тим, щоб пропонувати продукти та послуги, які покращать фінансове життя кожного, хто користується Revolut».

Таким чином, отримання банківської ліцензії не лише зміцнює позиції Revolut на ринку, а й відкриває нові перспективи для подальшого зростання та розвитку компанії.

Світ | 26.07.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Кайманові острови змінюють режим прозорості бенефіціарної власності
У серпні 2024 року уряд Кайманових островів оголосив про введення в дію нового Закону про прозорість бенефіціарної власності 2023 року
Наступна Гібралтар підвищить корпоративний податок та запровадить ПДВ
Головний міністр Гібралтару Фабіан Пікардо представив бюджетний план на 2024 рік, у якому озвучив кілька важливих податкових заходів. Найзначніші: підвищення
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія в Англії
від 950€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія у США
1500$
Компанія в Естонії
2200€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити