Послуги
UA
ENRU

Revolut запускає віртуальну криптокартку у Британії

Фінтех-компанія Revolut продовжує розширювати спектр своїх послуг, пропонуючи клієнтам у Сполученому Королівстві новий спосіб оплати за допомогою криптовалют. Відтепер мешканці цієї країни можуть скористатися віртуальною криптокарткою, яка дозволяє оплачувати будь-які товари та послуги, використовуючи понад 180 різних цифрових активів.

Що пропонує нова криптокартка?

Завдяки новій послузі від Revolut, користувачі можуть обирати між використанням однієї криптовалюти або декількох наявних у їхньому портфелі для здійснення платежів. Компанія взяла на себе всі процеси обміну валют, забезпечуючи можливість розрахунку в криптовалюті у будь-яких торгових точках, як онлайн, так і офлайн. Крім того, картка підтримує інтеграцію з популярними цифровими гаманцями Apple Pay та Google Pay.

Однією з ключових переваг віртуальної криптокартки є відсутність комісій за обмін валют при оплаті. Однак, Revolut може стягувати комісії за справедливе використання (fair usage fees) залежно від тарифного плану користувача.

Наразі не уточнюється, коли криптокартка стане доступною в інших країнах, але запуск у Сполученому Королівстві відкриває нові горизонти для фінтех-компанії та її клієнтів.

Світ | 03.09.24
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Україна та Чорногорія завершили другий раунд переговорів щодо угоди про подвійне оподаткування
28 серпня 2024 року офіційні делегації України та Чорногорії завершили другий раунд переговорів щодо угоди про подоходний податок. Переговори закінчилися
Наступна Країни-лідери для криптовалютних інвесторів: рейтинг 2024
Представлений новий рейтинг країн, найбільш привабливих для криптовалютних інвесторів, складений New World Wealth та Henley & Partners. До цього рейтингу
Компанія в Естонії
2200€
Компанія в Канаді
від 1950$
Компанія в Англії
від 950€
Рахунок у Ліхтенштейні
1000€
Компанія на Мальті
від 3500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити