Послуги
UA
ENRU

TD Bank сплатить 3 млрд доларів штрафів за відмивання грошей

TD Bank, один із найбільших фінансових інститутів Північної Америки, опинився під суворим наглядом федеральної влади США через звинувачення у відмиванні грошей. Банк визнав свою провину у змові з метою відмивання грошей і погодився сплатити 3 мільярди доларів у вигляді штрафів. Це зробило його найбільшим банком в історії США, який визнав порушення законів про банківську таємницю.

Федеральні органи США почали перевірку TD Bank після виявлення злочинної операції, де китайська мережа підкуповувала працівників банку і приносила мішки готівки до відділень для відмивання мільйонів доларів. Проблеми з контролем над ризиковими клієнтами і нездатність банку запровадити відповідну програму боротьби з відмиванням грошей дали можливість зловмисникам використовувати банк для своїх цілей.

Міністерство юстиції США зазначило, що TD Bank обрав прибутки понад дотримання законів, що призвело до порушення законодавства про боротьбу з фінансовими злочинами. Обмеження на активи та інші санкції, які наклали на банк, суттєво вплинуть на його плани з подальшого розширення бізнесу в США, які є ключовим ринком для TD, на який припадає приблизно третина його доходу.

Акції TD Bank вже втратили майже 5% своєї вартості після цього оголошення, що ставить під загрозу подальший розвиток банку на американському ринку.

Світ | 14.10.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Наступна Опубліковані поправки до Закону про комерційні компанії на БВО
26 вересня 2024 року було опубліковано і отримано схвалення губернатора Закон про комерційні компанії на Британських Віргінських Островах (Business Companies
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія в Естонії
2200€
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок в Угорщині
2500€
Компанія в Англії
від 950€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити