Послуги
UA
ENRU

Закриття рахунків Mercury: що робити?

Повідомляємо про важливі зміни в обслуговуванні рахунків платіжної системи Mercury. Так, платіжна система Mercury прийняла рішення припинити обслуговування рахунків для бізнесів, пов'язаних з певними країнами, включаючи Україну. Це рішення було прийнято у зв'язку зі змінами в критеріях визначення правомочності обслуговування рахунків.

Відповідно, нові клієнти з України не будуть мати змоги відкрити рахунок, а усі наразі діючі рахунки Mercury, зареєстровані на громадян України, будуть закриті найближчим часом.  Більшість клієнтів вже отримали відповідні повідомлення від Mercury.

Як ми можемо допомогти?

Ми розуміємо, що це рішення може спричинити незручності для Вашого бізнесу. Тому готові надати всебічну підтримку у вирішенні цього питання. Компанія Campio Group пропонує допомогу у пошуку альтернативних платіжних рішень, щоб забезпечити безперебійність ваших фінансових операцій.

Наші послуги включають:

  • Консультації щодо альтернативних платіжних систем, які підходять для Вашого бізнесу.
  • Супровід у переході на нову платіжну платформу.
  • Вирішення юридичних питань, пов'язаних із закриттям рахунків та переведенням коштів.

 

Для отримання консультації та підтримки звертайтесь  будь ласка до нас за телефоном або електронною поштою. Наші фахівці готові надати Вам всю необхідну допомогу для мінімізації будь-яких незручностей, пов'язаних із закриттям рахунків у Mercury.

Світ | 23.07.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Гібралтар підвищить корпоративний податок та запровадить ПДВ
Головний міністр Гібралтару Фабіан Пікардо представив бюджетний план на 2024 рік, у якому озвучив кілька важливих податкових заходів. Найзначніші: підвищення
Наступна Уряд Люксембургу пропонує значні заходи щодо зниження податків
17 липня Уряд Люксембургу опублікував законопроект, який включає низку заходів щодо зниження податків для юридичних та фізичних осіб. Ці ініціативи
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Рахунок в Австрії
від 1200€
Компанія у США
1500$
Рахунок у Ліхтенштейні
1000€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити